otsikko

Lehdistö Valtuustoaloitteet Luottamustoimet Artikkelit Tapakoulutus

 

 

Hyvät tavat ja välittäminen lisäävät elämän ja arjen laatua

Yli 23 vuoden ajan olen luennoinut ja kouluttanut hyviä tapoja eri puolilla maatamme sekä naapurimaissa.
Olen vieraillut yli 2 500 koulussa puhumassa eri asteen oppilaille paitsi tavoista ja rehellisyydestä myös koulutuksen tärkeydestä ja merkityksestä tulevaisuuden maailmassa.

Suosituiksi luentoaiheiksi ovat nousseet "Hyvät tavat - huomisen kilpailutekijä" ja "Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran". Näihin molempiin mahtuu paljon; hyvää palvelua, huomaavaista käyttäytymistä ja toisen huomioimista sekä pukeutumis- ja pöytätapoja. Juontamissani muotinäytöksissä korostan dress coden/pukeutumisohjeen merkityksen jo kutsukortissa.

Alati monikulttuurisemmaksi muuttuvassa globaalissa bisneselämässä osoittautuvat yhä tarpeellisemmiksi mitä erilaisimmat kulttuurieroista johtuvat tiedot. Niinpä "Kansainvälisen kanssakäymisen kompastuskiviä" on osoittautunut hyvin kysytyksi koulutusaiheeksi.

Itsetunnosta ja jaksamisesta luennoin otsikolla: "Vaatimattomuus ei kaunista". Toinen vastaavista aiheista kulkee nimellä "Osaava suomalainen menestyy maailmalla". Esiinnyn jatkuvasti myös tv:ssä erilaisten tapa-, pukeutumis- ja käytösasioiden parissa ja radiossa olen pitänyt usean vuoden ajan suosittua Hyvät tavat -ohjelmaa. Olen kirjoittanut käyttäytymisestä ja tavoista lukemattomia artikkeleja ja vastannut satoihin kysymyksiin sekä julkisuudessa että sähköpostin välityksellä.Suomi osaamisen huipulle
Hyvät tavat
Vapaa-aika

kaarina

 

 

 

 

0400 405563 kaarina(at)kaarinasuonpera.fi • www.suonpera.net


Etusivulle